Akcija!

JET JDEC-255-12 12-string elektroakustična kitara

232,11 

Šifra artikla: JDEC25512 – EAN: 3831120908276 – Skupina: Kitare > Akustične in elektroakustične > Elektro-akustične kitare – Znamka: JET ACOUSTIC

15 na zalogi

Opis

Model JDEC-255/12 BKS je 12-strunska elektro akustična kitara z aktivno elektroniko in s tripasovnim EQ ter vgrajenim tunerjem. Oblika trupa je Dreadnought z izrezom, za lažje igranje višjih tonov.

Kitare JET izdelujejo v tovarnah po vsem svetu. Najmasovnejši segment se proizvaja v tovarni v Indoneziji, po najnovejših tehnologijah in izpolnjuje vse mednarodne standarde kakovosti.

Akustične kitare JET, vsebuje ubiralko, ki je izdelana iz lesa Merbau. Nekoč se je palisander množično uporabljal za ubiralke akustičnih kitar, vendar je bil uvrščen v Rdečo knjigo in za njegovo uporabo so bile uvedene resne omejitve. Merbau les pa se je izkazal za veliko močnejšega in trajnejšega. Njegova specifična teža prispeva k visokokakovostnemu pridobivanju zvoka. Ni zaman, da se to drevo uporablja v gradbeništvu, za kanuje in tradicionalna glasbila. Na Fidžiju in v mnogih drugih državah jugovzhodne Azije to drevo velja za sveto. Trdnost in moč poosebljata najboljše človeške lastnosti.

Barva: Črna
Pokrov: Smreka
Stranice: Mahagoni
Dno: Mahagoni
Oblika trupa: Dreadnought
Premaz trupa: Mat
Vrat: Mahagoni
Število prečk: 20
Širina sedla: 43mm
Menzura: 647.7 mm
Navijalci: Chrome-plated tuners
Okovje: Kromirano
Kobilica: Merbau
Specifikacije: Finish: Openpore
Specifikacije II: Production: Indonesia
Specifikacije III: 3-band equalizer
Lastnosti: Built-in tuner
Več lastnosti: Hull Shape: Dreadnought Cutaway
Posebnosti: Fretboard: Merbau

Dodatni opis:

JET guitars are manufactured in factories around the world. The most massive segment is produced at a factory in Indonesia, according to the latest technologies and meets all international quality standards. Model JDEC-255/12 BKS is a 12-string electric acoustic guitar with an active pickup with a three-band EQ and a built-in tuner. Dreadnought hull shape with cutout.

Speaking about the construction of JET acoustic guitars, it is worth noting the fingerboard, which is made from Merbau wood. Previously, rosewood was massively used for fretboard, but it was listed in the Red Book and serious restrictions were imposed on its use. As they say, there is no evil without good.

Merbau wood proved to be much stronger and more durable. And its specific gravity contributes to high-quality sound extraction. It is not for nothing that this tree is used in construction, for canoes and traditional musical instruments. In Fiji and many other countries in Southeast Asia, this tree is considered sacred. Firmness and strength personify the best human qualities.

Color: Black
Top: Spruce
Sides: Mahogany
Back: Mahogany
Body Style: Dreadnought
Body Finish: Satin
Neck: Mahogany
Number of Frets: 20
Width at Nut: 43mm
Scale: 647.7 mm
Machine Heads: Chrome-plated tuners
Hardware Finish: Chrome
Bridge: Merbau
Specifications: Finish: Openpore
Specifications II: Production: Indonesia
Specifications III: 3-band equalizer
Features: Built-in tuner
Features II: Hull Shape: Dreadnought Cutaway
Features III: Fretboard: Merbau