Akcija!

JET JD-255 BK akustična kitara

135,00 

Šifra artikla: JD255BLK – EAN: 3831120903264 – Skupina: Kitare > Akustične in elektroakustične > Akustične kitare – Znamka: JET ACOUSTIC

32 na zalogi

Opis

Kitare JET izdelujejo v tovarnah po vsem svetu. Največ jih proizvedejo v tovarni, ki se nahaja v Indoneziji, z uporabo najnovejših tehnologij in izpolnjujejo vse mednarodne standarde kakovosti.

JD-255 BKS JET; črna mat barva je primerna za tiste, ki iščejo ekscentričnost in kreativnost glasbenih osebnosti. Kitara zaradi svoje zasnove ponuja odličen pretok zvoka in vibracij. V slogu sodobnih standardov in tehnologije.

Vizualno so instrumenti, z "open pore" finišom, lep, odziven in odprt zvok. Inštrumenti z OP finišem so zelo prijetni na dotik in so tako izredno prijetni za igranje. Enak učinek je poudarjen z rezom lesa zgornje plošče, ki razkriva prvotno strukturo lesnih vlaken.

Ko govorimo o zasnovi akustičnih kitar JET, je še posebej vredno opozoriti na obiralko, ki je narejeno iz lesa Merbau. Merbaujev les se je izkazal za veliko močnejšega od ostalih materjalov. In njegova specifična teža prispeva k kakovostnemu zvoku. To drevo se, zaradi svojih lastnosti, uporablja v gradbeništvu, za čolne in tradicionalna glasbila. Na Fidžiju in v mnogih drugih državah jugovzhodne Azije to drevo velja za sveto. Trdota in moč ponazarjata najboljše človeške lastnosti.

Barva: Črna
Pokrov: Smreka
Stranice: Mahagoni
Dno: Mahagoni
Oblika trupa: Dreadnought
Premaz trupa: Mat
Vrat: Mahagoni
Premaz vratu: Mat
Število prečk: 20
Menzura: 647,7 mm
Okovje: Kromirano
Kobilica: Merbau
Specifikacije: Fretboard: Merbau

Dodatni opis:

JET guitars are manufactured in factories around the world. Most of them are manufactured in a factory located in Indonesia, using the latest technologies and meeting all international quality standards.

JD-255 BKS JET; black matte color is suitable for those who looking for eccentricity and creativity of musical personalities. Due to its design, the guitar offers an excellent flow of sound and vibration. In the style of modern standards and technology.

Visually, instruments with an open pore finish are beautiful, responsive with open sound. Instruments with OP finishes are very nice to touch and so extremely playable. The same effect is accentuated by the wood cut of the top panel, which reveals the original structure of the wood fibers.

When it comes to the design of JET acoustic guitars, it is especially worth noting the Merbau wood frame. Merbau wood proved to be much stronger than other materials. And its specific weight contributes to the sound quality. Because of its characteristics, this tree is used in construction, for boats and traditional instruments. In Fiji and many other Southeast Asian countries, this tree is considered sacred. Hardness and strength exemplify the finest human qualities.

Color: Black
Top: Spruce
Sides: Mahogany
Back: Mahogany
Body Style: Dreadnought
Body Finish: Satin
Neck: Mahogany
Neck Finish: Satin
Number of Frets: 20
Scale: 647,7 mm
Hardware Finish: Chrome
Bridge: Merbau
Specifications: Fretboard: Merbau