DADDARIO NB1047 10-47 strune za akustično kitaro

12,50 

Šifra artikla: NB1047 – EAN: 019954182199 – Skupina: Kitare > Strune za brenkala > Strune za akustično kitaro > 010 strune za akustično kitaro – Znamka: DADDARIO

20 na zalogi

Opis

Daddario so vedno sledili zahtevam in potrebam svojih kupcev in že tam leta 1974 so se potrdili s svojimi Phosphor Bronze strunami, ki so postale standardna oprema akustičnih kitar, ostalo pa je le še zgodba o uspehu!

Daddario se tokrat predstavljajo z Nickel Bronze strunami za akustično kitaro! In.. kaj bi Daddario lahko napravili in česa še niso, da bi vaš instrument zasvetil v pravi luči?!

NB strune bazirajo na "Core Steel" jedru, enako kot NYXL strune za električno kitaro, ki so dosegle neverjeten uspeh pri kitaristih v zadnjih letih! NB struna zagotavlja bolj konstantno uglašenost ter kakovost tona je dolgotrajnejša kot pri ostalih strunah! NB strune z večjo natančnostjo in občutljivostjo pokažejo kvaliteto inštrumenta in na prvo igranje kar ne boste verjeli, kaj vse je vaš inštrument sposoben ter z lahkoto boste lahko zaslišali njegov "notranji" glas!

In tu je še ena lastnost, ki jo išče mnogo kitaristov; NB strune ponudijo zvok s precej manj "fret buzza", torej poslovite se lahko od vsega nepotrebnega "škripanja" strun, seveda če ste to želeli!

Daddario trdijo da bodo NB strune prebudile "pravi" glas vašega inštrumenta in vse ostalo je le še v vaših rokah!

Debelina strun: 010 – 047
Material strun: Nikljani bron
Prevlečene: Ne
Ovoj: Običajni ovoj / Roundwound
Zaključek strune: Kroglica
Specifikacije: String gauge: 010, 014, w023, w030, w039, w047
Specifikacije II: Hex Core
Specifikacije III: Delivers a full tonal spectrum, revealing the unique tonal qualities of your acoustic guitar
Lastnosti: Increased corrosion resistance for a longer lasting uncoated string
Več lastnosti: Features D’Addario’s exclusive high-carbon NY steel for unprecedented strength and tuning stability

Dodatni opis:

D'Addario's premium uncoated acoustic string set that provides a crisp and clear sound to accentuate the unique tone of your guitar. NB1047 are ideal for beginners or players who prefer a softer tone and easy bending.

Nickel Bronze strings are the premium uncoated acoustic strings by D’Addario. Featuring an innovative combination of nickel-plated phosphor bronze wrapped onto a high carbon NY steel core, these strings bring out the unique tonal characteristics of any guitar, allowing its natural voice to truly shine. Nickel Bronze delivers unrivaled clarity, resonance and projection, as well as outstanding balance and harmonically rich overtones. Players will also enjoy improved tuning stability and higher break resistance, thanks to D’Addario-engineered NY Steel cores and plain steel strings.

String Gauge: 010 – 047
String Material: Nickel Bronze
Coated: No
Wound: Round Wound
String End: Ball End
Specifications: String gauge: 010, 014, w023, w030, w039, w047
Specifications II: Hex Core
Specifications III: Delivers a full tonal spectrum, revealing the unique tonal qualities of your acoustic guitar
Features: Increased corrosion resistance for a longer lasting uncoated string
Features II: Features D’Addario’s exclusive high-carbon NY steel for unprecedented strength and tuning stability