Akcija!

ALHAMBRA 3C 3/4 klasična kitara s torbo

499,00 

Šifra artikla: 4400 – EAN: – Skupina: Kitare > Klasične kitare > Klasične kitare manjše – Znamka: ALHAMBRA

2 na zalogi

Šifra: 4400 Kategorije: , ,

Opis

Alhambra 3C kitara, ki se bo odlično obnesla v vseh pogojih, odlično se odziva tako na brenkanje kot igranje s prsti. Kvaliteta izdelave je takšna kot smo jo vajeni pri Alhambri, kitara je mehka za igranje in omogoča hitro napredovanje. Kombinacija zvočne plošče iz cedre in hrbta ter oboda kitare iz mahagonija deje lep in mehak zvok, ki je hrati močan in glasen. Vsi toni izvenijo čisto in je zato zelo priljubljen model za glasbeno šolo.

Velikost 3/4 je primerna za otroke, ki imajo težave z igranjem na kitaro polne velikosti. Zaradi malo manjšega trupa ter krajše skale, je igranje ter drža kitare lažja, tako otrok hitreje napreduje in igra z lahkoto. Priložena je Alhambra torba za shranjevanje in prenašanje kitare.

Ob nakupu Alhambra kitare vam nudimo nakup pribora s 20% popustom ( pri naročilu vtipkajte kodo PRIBOR20)

FLIGHT UGLAŠEVALEC

LA BELLA VIVACE MEDIUM STRUNE

Barva: Naravna
Pokrov: Masivna cedra
Dno: Mahagoni
Lak: Sijaj
Premaz trupa: Sijaj
Vrat: Mahagoni
Ubiralka: Indonezijski palisander
Premaz vratu: Sijaj
Širina sedla: 48 cm
Menzura: 610 cm

Dodatni opis:

Alhambra 3C Cadete will be perfect for your kid if the latter wants to start his musician career by hitting the strings of a highly valuable instrument. Bringing another upgrade in the Alhambra series, the 3C Cadete uses some of the usual trademarks from the brand. The mahogany is still there for the sides and back while solid red cedar structure completes the top, just as the nickel plated machine heads. A particular care has also been taken while conceiving the instrument, bringing a more classy aspect to it.

While the design is more than delightful, the sound provided is of excellent quality,bringing some loud and well balanced tones to the ear. This model perfectly fits the beginner.

Color: Natural
Top: Solid Cedar
Back: Mahogany
Finish: Gloss
Body Finish: Gloss
Neck: Mahogany
Fingerboard: Indonesian Rosewood
Neck Finish: Gloss
Width at Nut: 48 cm
Scale: 610 cm