NEUMANN KMS-104/104PLUS kondenzatorski mikrofon

599,00 

Opis

NEUMANN KMS-104/104PLUS kondenzatorski mikrofon

Mikrofona Neumann KMS 104 / 104 plus in Neumann KMS 105 sta bila razvita za optimalen prenos človeškega glasu glede na zahtevne pogoje, ki so prisotni na odru v živo.

Serija KMS je postala mednarodno priznan standard za prvovrstne odrske mikrofone.

Visoka akustična ločljivost in gladek frekvenčni odziv mikrofonov zagotavljata, da ima glasbenik ves čas optimalen nadzor nad odrskim nastopom.

Zlasti zaradi nizkega lastnega hrupa in preslušavanja, ki je brez obarvanosti, so mikrofoni KMS idealni za uporabo s sistemi za spremljanje v ušesih.

Neumann KMS 104 in KMS 104 plus imata kondenzatorsko mikrofonsko kapsulo s kardioidno smerno karakteristiko, ki zagotavlja najboljše možno dušenje zvokov, ki izvirajo izza mikrofona. Nasprotno pa je Neumann KMS 105 s svojo superkardioidno lastnostjo še posebej dober pri zatiranju zvokov, ki izvirajo iz celotne hemisfere 180° za mikrofonom. KMS 104 plus ima v primerjavi s KMS 104 bolj razširjen frekvenčni odziv nizkih tonov. V tesnem sodelovanju s profesionalnimi glasbeniki in s pomočjo obsežnih praktičnih preizkusov je bil KMS 104 plus posebej optimiziran za zahteve ženskih glasov na področju rocka in popa.

Uporabnik lahko tako izbere različico, ki je optimalna za določeno aplikacijo.

 

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “NEUMANN KMS-104/104PLUS kondenzatorski mikrofon”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja