Akcija!

ALHAMBRA 3 OP klasična kitara

401,00 

Šifra artikla: 7830 – EAN: – Skupina: Kitare > Klasične kitare > Klasične kitare celinke – Znamka: ALHAMBRA

1 na zalogi

Šifra: 7830 Kategorije: , ,

Opis

Alhambra 3 OP Open pore je nadgradnja priljubljenega modela 3C. Zvočna plošča je iz masivne cedre, obod in hrbet pa sta iz palisandra. V kombinaciji z odličnimi navijalci, ki omogočajo gladko in natančno uglaševanje nudi vse, kar se pričakuje od dobrega instrumenta.

Posebnost Open pore serije kitar je posebno lakiranje, kitara ima mat-satin videz tako je manj občutljiva na umazanijo in prstne odtise, ki se vidijo na visoko sijočih instrumentih. Prav tako tanek nanos laka omogoča lesu, da bolje vibrira in ustvarja zvok, ta je glasen in čist, kitara pa je zelo odzivna in dinamična.

Barva: Naravna
Pokrov: Masivna cedra
Dno: Mahagonij
Lak: Mat
Premaz trupa: Mat
Vrat: Mahagonij
Ubiralka: Indijski palisander
Premaz vratu: Mat
Širina sedla: 52 mm
Menzura: 650 mm
Okovje: Kromirano

Dodatni opis:

Alhambras 3 OP concert guitar has a body in 4/4 size, the back and sides are made of laminated sapele, while the top is made of solid cedar. In combination with the thin, open-pored finish, this wood combination produces a warm sound, which with transparent dynamics and fast attack also translates fine nuances of the game confidently.

The Sapele neck, also with open-pored finish, has a particularly pleasant feel that makes playing on the Alhrambra 3 OP a pleasure.

Color: Natural
Top: Solid Cedar
Back: Mahogany
Finish: Satin
Body Finish: Satin
Neck: Mahogany
Fingerboard: Indian Rosewood
Neck Finish: Satin
Width at Nut: 52 mm
Scale: 650 mm
Hardware Finish: Chrome