Podatki o ponudniku / prodajalcu:

Naziv podjetja: TRGOVINA BOBENČEK
Odgovorna oseba: Bojan Kirar
Sedež podjetja: Muzejska ulica 4, 8000 Novo mesto
Identifikacijska številka za DDV: SI43476341 Transakcijski račun: 02970-0090198719 (NLB d.d., Novo mesto)
Matična št.: 5444245
Osnovni kapital:
Podjetje je zavezanec za DDV.
Podjetje je član Gospodarske zbornice Slovenije.

 

Dobavni rok:

Za izdelke na zalogi je dobava blaga 2-3 delovnih dni, v ostalih primerih pa do 5-7 dni. Za izdelke, ki jih nimamo na zalogi je dobavni rok do 15 dni po prejetem naročilu, odvisno od naročenega blaga. V primeru daljšega dobavnega roka vas bomo o dobavnem roku obvestili po elektronski pošti na e-naslov, ki ga boste navedli ob naročilu.

Vse stroške poštnine nad 100 eur krije Trgovina Bobenček, za ostalo pa se poštnina zaračuna v skladu s cenikom Pošte Slovenije, ki je objavljen na spletni strani www.posta.si

 

Dostava naročenega blaga:

Dostavo vrši: POŠTA Slovenije
Blago bomo dostavili na poštni naslov, ki ga boste navedli v naročilnici. V kolikor je naslov prejemnika drugačen, ga morate navesti v opombah naročila.

 

Pravica do odstopa od nakupa, vračilo blaga:

Kupcu pripada pravica, da v 3 (treh) dneh po prevzemu vrne kupljeno blago brez kakršnekoli odškodnine. Vendar je kupec dolžan nositi stroške, ki nastanejo pri vrnitvi predmeta nakupa. O nameravanem vračilu mora kupec pisno obvestiti ponudnika, najkasneje v 3-eh dneh od prejetja blaga, in sicer po pošti (BOBENČEK, Muzejska 4, 8000 Novo mesto) ali na kontaktni email (info@bobencek.com), blago pa vrniti v dveh (2) dneh po poslanem obvestilu o odstopu. Vrnitev prejetega blaga v 3-eh dneh po prejema brez predhodnega pisnega obvestila, se prav tako šteje za odstop od nakupa. Izdelki morajo biti nerabljeni, nepoškodovani in v originalni embalaži. Priložena mora biti kopija računa. Ponudnik (Trgovina BOBENČEK) vrne celotno kupnino najkasneje v roku 3-eh dni od prejema vrnjenega blaga.
Veljavnost ponudbe:

Pri nakupu veljajo cene v trenutku potrditve naročila. Vse cene vključujejo DDV. Cene se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila, kar pomeni, da so zgolj informativne narave. Po potrdilu naročila administrator spletne trgovine preveri pravilnost cen in v primeru napačne cene o tem obvesti kupca, naročilo pa stornira. Cene veljajo le za nakupe v (Trgovina BOBENČEK) elektronski trgovini in se lahko razlikujejo od rednih cen (Trgovine BOBENČEK). Slike so lahko samo simbolične in ne odražajo vedno v celoti dejanskega stanja blaga.

 

Arhiviranje pogodbe:

Sklenjena pogodba med naročnikom in prodajalcem se arhivira na sedežu podjetja (Trgovina BOBENČEK) na (Muzejska ulca 4 , 8000 Novo mesto). Pogodbe in kopije računov se arhivirajo na sedežu podjetja. Kupec lahko pridobi kopijo z zahtevo po elektronski pošti na: (info@bobencek.com)

Pogodba vsebuje vse člene navedene v skupini [Splošni pogoji] s katerimi se mora kupec strinjati ob morebitnem naročilu blaga.